Skip to content

Elida 60 år

I sommar firar vi 60 år med bryggmöten längs Sveriges västkust! Och detta planerar vi så klart fira under årets sommarturné. Men vad vore festen utan gästen?! Därför vill vi hälsa dig varmt välkommen att sluta upp vid något tillfälle och få chans att uppleva att vi är många som på olika vis känner det viktigt med Elida och det arbete som bedrivits under alla dessa år.

Vi tjuvstartar sommaren med en öppen segling för såväl privatpersoner som företagare, onsdagen den 22 maj kl 13–19 med på- och avstigning på Eriksberg, Göteborg. Pengarna som då kommer in går främst till årets medverkan på Almedalen. Det serveras fika och ett mål mat under turen, och priset per person är 600 kr.
Anmälan: info@elida.se

Själva sommaren startar vi sedan på landets ostkust, med en öppen segling för såväl privatpersoner som företagare i Stockholms skärgård söndagen den 23 juni med på- och avstigning vid Glashuset på Strandvägen (vi återkommer inom kort med exakta tider). Även här går pengarna som kommer in till årets medverkan på Almedalen. Det serveras fika och ett mål mat under turen, och priset per person är 600 kr.
Anmälan: info@elida.se

Efter en vecka på Almedalen på Gotland återupptar vi sedan sommarturnén på Hönö, för tre veckor med sång och musik längs västkusten.
Som vanligt kommer vi att göra ett flertal stopp i olika hamnar under juli månad, men i år kommer vi dessutom att satsa lite extra på de tre lördagarna, för att markera jubileet.
Det vore så roligt om du ville dyka upp och dela glädjen med oss i sommar!

”Save the date” för:

• lördagen den 13 juli: Hönö
• lördagen den 20 juli: Smögen
• lördagen den 27 juli: Varberg

(Exakta tider för våra spelningar dessa dagar kommer inom kort.)

Det är många som frågar hur man kan vara med och stötta oss ekonomiskt för sommarens utgifter och samtidigt hjälpa till att lätta på Elidas lånebörda inför framtiden. Om du vill och kan får du gärna hjälpa oss genom att ge en engångsgåva och/eller bli en regelbunden understödjare genom att gå med i det bärarlag som vi kallar Elida PartnerShip (som partner får du också varje månad hem brev med uppdateringar om arbetet).

Swishnummer: 123 431 76 57
Bankgironummer: 240-9001

Nedan kan du läsa vår nya folder om vad Elida är och hur vi ligger till i vårt arbete. Du kan även beställa hem foldern i det antal du önskar för att hjälpa oss att sprida den till människor som du tror skulle ha glädje av den och som kanske vill vara med att stötta arbetet.