Transportseglingar innebär att vi flyttar Elida emellan till exempel Sverige och Spanien (oftast i mitten av september), Spanien och Kanarieöarna (oftast i februari) eller Kanarieöarna och Sverige (oftast i mars). Dessa längre seglingar delar vi in i olika etapper där man kan välja att antingen segla med hela sträckan eller att mönstra av och på längs vägen.
Under denna segling går Elida som en fritidsbåt och du följer med under eget ansvar och på egen risk. Samtliga ombord ingår i besättningen och delas in i tre vaktlag, som tjänstgör i fyratimmarsskift följt av åtta timmars ledighet.
Det krävs inga förkunskaper, utan du får efter förmåga hjälpa till med alla de sysslor som förekommer ombord, samt efter eget intresse delta i segelföringen. Det är självkostnadspris och du betalar endast för din mat ombord. Minimiålder 18 år (såvida man inte kommer med en målsman/vuxen).

Det som gäller för hösten 2022 är:
• Etapp 1: Göteborg–England: 15–24 sept
• Etapp 2: England–Portugal : 24 sept–1 okt
• Etapp 3: Portugal–Malaga/Gibraltar: 1–7 okt

Exakt destination i England och Portugal meddelas i kontakt med Karin (som är din kontaktperson angående detta) framöver.

Själva seglingen kostar inget, men vi samlar in till en matpott med €24 per dygn för vuxna (€20 per dygn för pensionärer och studerande).
För att anmäla dig och få ytterligare och mer detaljerad information, kontakta Karin Nytomt via epost (karin@elida.se).

 

Då och då har vi även andra seglingar utöver våra vanliga turer, såsom några timmars provapå-segling, tonårsläger eller pensionärssegling. När detta är aktuellt kommer vi att informera om dem här och du kommer att kunna anmäla dig nedan.

Kontakta oss

Vi är inte tillgängliga just nu, men du kan skicka ett e-postmeddelande så återkommer vi så snart som möjligt.

Skriv din sökfras och tryck på Enter