Skip to content

Företag – Timeout

Känns det kanske som att det är dags för en paus från det hektiska arbetslivet och ta en time out ute till sjöss i den vackra svenska skärgården ombord på en helt unik megayacht! Där man kan hämta andan och ladda om för att åter gå in i ”matchen” än mer pepp!
Kanske är det nu ni ska ta chansen och ha en annorlunda kick-off för dig och dina anställda?

Elida V är ett modernt och unikt konstruerat seglingsfartyg med betoning på fart, friluftsliv och den äkta seglingsupplevelsen, helt utan hydrauliska vinschar och onödig lyx.

Under besättningens ledning får ni möjlighet att hjälpa till med själva segelföringen – att hissa och trimma segel – och lära er enkla grunder i sjömanskap.
Vår stora salong erbjuder möjligheter till middagar, seminarier samt andra aktiviteter och möjligheten att enkelt förflytta sig med båten öppnar för landstigning på olika platser.
Vårt utbud av kojplatser gör det möjligt att stanna över natt och skapa än mer tid till gemenskap.

Vi erbjuder en avslappnad, alkoholfri miljö, utan stressande mobiler och fulltecknade scheman, där du får möjlighet till nya upplevelser, nya perspektiv och gemenskapsbyggande – allt i en härlig, frisk natur.
Detta samtidigt som du hjälper oss att hjälpa barn i tredje världen. När du bokar en segling hos oss går dessutom en femtedel av beloppet direkt in i Elidas barnhem i Indien.

Praktisk info
Vi anpassar dagsupplägget efter era önskemål när det gäller segling, mat, strandhugg och andra aktiviteter, om ni till exempel önskar besöka en viss plats, äta middag på restaurang, tävla i en 5-kamp eller kanske vara med på en sångstund med besättningen.

Dessutom finns konferensmöjligheter med dator och projektor i salongen, som rymmer omkring hundra personer (40-talet middagsgäster).
Vid övernattning finns tillgång till 24 kojer fördelade på tre hyttsektioner; utöver det finns tio kojer i förpiken. För dagsturer kan vi ta upp till 60 passagerare.

På- och avstigning sker som regel på Norra Älvstranden, Göteborg, men kan till viss del anpassas.

Pris och anmälan
Ring så syr vi ihop ett bra paket!

Livvästar och seglaroveraller tillhandahålls av Elida.

För bokning och ytterligare information, kontakta oss på:
• tel: 0733-73 52 02
• e-post: info@elida.se