Ge dig själv/dina anställda/dina kunder en paus i det hektiska arbetslivet och ta en time out ute till sjöss i den vackra svenska skärgården ombord på en helt unik megayacht!
Detta samtidigt som du hjälper oss att hjälpa barn i tredje världen.

Vi erbjuder en avslappnad, alkoholfri miljö, utan stressande mobiler och fulltecknade scheman, där du får möjlighet till nya upplevelser, nya perspektiv och gemenskapsbyggande – allt i en härlig, frisk natur.
Vi vill skapa ett utrymme för rekreation, andlig reflektion och tid för dig att kanske söka något mer, begrunda meningen med livet och finna dig själv. En time out.

Elida V är ett modernt och unikt konstruerat seglingsfartyg med betoning på fart, friluftsliv och den äkta seglingsupplevelsen, helt utan hydrauliska vinschar och onödig lyx.
Under besättningens ledning får du möjlighet att hjälpa till med själva segelföringen – att hissa och trimma segel – och lära dig enkla grunder i sjömanskap.

När du bokar en segling hos oss går dessutom en femtedel av beloppet direkt in i Elidas barnhem i Indien.

Praktisk info
Vi anpassar dagsupplägget efter era önskemål när det gäller segling, mat, strandhugg och andra aktiviteter, om ni till exempel önskar besöka en viss plats, äta middag på restaurang, tävla i en 5-kamp eller kanske vara med på en sångstund med besättningen.

Dessutom finns konferensmöjligheter med dator och projektor i salongen, som rymmer omkring hundra personer (40-talet middagsgäster).
Vid övernattning finns tillgång till 24 kojer fördelade på tre hyttsektioner; utöver det finns tio kojer i förpiken. För dagsturer kan vi ta upp till 60 passagerare.

På- och avstigning sker som regel på Norra Älvstranden, Göteborg, men kan till viss del anpassas.

Pris och anmälan
Ring så syr vi ihop ett bra paket!

Livvästar och seglaroveraller tillhandahålls av Elida.

För bokning och ytterligare information, kontakta oss på:
• tel: 0733-73 52 01
• e-post: info@elida.se

Kontakta oss

Vi är inte tillgängliga just nu, men du kan skicka ett e-postmeddelande så återkommer vi så snart som möjligt.

Skriv din sökfras och tryck på Enter