Skip to content

Sommarevangelisation

Vissa somrar ger vi chansen att bli en del av vårt team under en eller flera veckor under vår Sommarturné. Dock ej 2024. Vi seglar då från hamn till hamn med kristen live-musik och vittnesbörd från Elidas däck och möter människor som befinner sig längs Sveriges kuster. Därtill har vi morgon- och aftonböner tillsammans, med lovsång, bibelundervisning och bön. Och självklart bjuds det på mycket gemenskap med alla som är ombord, såväl som segling och äventyr.

Som sailing trainee under sommarveckorna kommer du att vara engagerad under våra bryggmöten genom att finnas på kajen för att dela ut vår broschyr, prata med folk och bjuda med dem ombord – representera Elida, helt enkelt.
Dessutom får du hjälpa till ombord med de dagliga sysslorna, såsom matlagning, disk, städ, fartygsunderhållning mm. Och att segla naturligtvis!

De olika ”veckorna” spänner över lite olika många dagar beroende på var vi seglar, så se enskilda veckor för mer exakt information. Är du med under flera veckor har du generellt måndagen ledig – då får du bo på båten men ordnar med mat själv i land.

Ålder: minst 16 år.
Pris: vuxen: 2 500 kr/vecka; studerande: 1 900 kr/vecka;
Priset gäller full pension.

Anmäl dig nedan eller för frågor kontakta oss på:
• tel: 0733-735200
• e-post: karin@elida.se

Glöm inte att ange eventuella matallergier/annan kosthållning eller annat som vi behöver känna till.

{{title}}

{{ nosailingstext }}
{{event.title}}
{{event.description}}
{{ formatDate(event.start_time) }}
{{ formatDate(event.end_time) }}