Skip to content

Elida FriendShip

Elida FriendShip är till för dig som gärna vill hålla kontakten med oss och några gånger om året få information om det som händer i arbetet, genom enklare utskick. Namnet kommer från engelskans ord för ”vänskap” – för vi ser er alla som våra vänner!

Av allt det vi gör hade ingenting varit möjligt om inte människor anslutit sig till oss för att ge sitt stöd, i vilken form det nu må vara. Vi ser oss som Kyrkans förlängda arm ut till alla de människor som aldrig själva kanske besöker en kyrka; vi vill finnas där är och på ett enkelt men tydligt sätt tala om Jesus och erbjuda en plats där alla är välkomna att samtala och ställa frågor – eller bara vara, kanske dricka en kopp kaffe. Vi tror det är viktigt att det finns platser där man kan få smaka på tron ”utan köptvång”.

För att anmäla dig till Elida FriendShip fyller du bara i dina uppgifter i formuläret nedan, så skickar vi ut lite uppdateringar och information några gånger per år. Medlemskapet är helt gratis.

(Du kan även vara med att stödja oss ekonomiskt på regelbunden basis genom det vi kallar Elida PartnerShip, läs mer om det här.)

Här nedan kan du ladda ner och läsa tidigare FriendShip-utskick (som pdf).