Letar du efter en konfirmationsläsning kombinerad med ett unikt äventyr på en häftig segelbåt ihop med nya vänner?

Då tror vi nog att Elidakonfa är något som skulle passa dig! På Elida får du lära känna vänner för livet från olika delar av Sverige och uppleva en resa för livet, med såväl fartyget som för dig som person.
Tillsammans har vi undervisning, andakter, lekar, utflykter, bad på djupa vatten, havssegling och alla möjliga äventyr där vi stiger iland.
Elidas besättning blir dina konfirmationsledare tillsammans med en av våra präster ifrån Svenska kyrkan.

Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill ha en annorlunda upplevelse i samband med din konfirmation!

2008 drog vi igång Elidas egen konfirmationsläsning, något som omedelbart väckte stort intresse och efterfrågan. Konfaläsningen med Elida sträcker sig över två terminer, där undervisningen är förlagd till två eller tre läger, mestadels ombord på Elida. Därutöver besöker konfirmanden gudstjänster på egen hand samt utför uppgifter som skickas ut via e-post.

Konfirmationen är öppen för ungdomar från hela Sverige som går i 8:e klass, alternativt är mellan 14 och 16 år.
För praktisk information tryck här.

På grund av rådande omständigheter kring Covid-19håller vi just nu på att se över utbudet på kommande konfirmadgrupper men vi hoppas på att snart kunna öppna anmälningar till Elidas konfirmationsläsning 2021/2022 och ge nya spännande erbjudanden för våra konfirmander att  segla med oss. Är du sugen? Under våren kommer vi publicera våra kommande konfagrupper här, HÅLL UTKIK!

Information rörande konfirmationsläger ombord på Elida under COVID-19

Under rådande omständigheter och riktlinjer har vi ställts inför en hel del utmaningar, och har precis som alla andra på olika sätt tvingats ställa om i denna tid. Därför har vi noggrant kollat regler och gjort viktiga avvägningar om hur vi fortsätter segla – eller inte – hur man ställer om och vad som bör ställas in.

Elidas egen konfirmationsläsning ligger under Göteborgs stift, som för en kontinuerlig dialog med Folkhälsomyndigheten. Därmed är det deras rekommendationer som vägleder oss i våra beslut. Alla läger ombord sker i enlighet med de riktlinjer som finns angående COVID-19.

Välkommen att läsa konfirmation ombord på Elida.

För ytterligare information och frågor, kontakta oss på:

Kontakta oss

Vi är inte tillgängliga just nu, men du kan skicka ett e-postmeddelande så återkommer vi så snart som möjligt.

Skriv din sökfras och tryck på Enter