Rörande konfirmation & bokningar på Elida

Eftersom rådande omständigheter påverkar oss alla, och inte minst för våra bokade grupper under våren, arbetar vi just nu med att försöka hitta lösningar för våra; konfirmationsgrupper vars läsning redan är påbörjad, konfirmationshögtider samt övriga seglingar.

Just nu vet vi inte exakt hur det kommer att se ut, och vi ber därför att ni som på något sätt påverkas av detta, på grund av inställda seglingar eller utebliven respons om kommande bokningar, ska ha tålamod med oss tills vi kan ge besked.

Det som skett har lett till att hela verksamhetsåret på Elida kommer att påverkas, och prognoserna verkar tyda på fortsätta restriktioner ett tag till. Därmed kan vi heller inte ge något klart besked ännu.

Vi försöker just nu segla hem fartyget efter flera veckors karantän på Kanarieöarna, vilket har lett till förseningar och inställda läger ombord. Vi kommer att fortsätta följa myndigheternas rekommendationer och ber att få återkommer, förhoppningsvis i slutet av april, angående hur vår planering kommer att se ut.

Hälsingar, Elidas besättning genom konfaansvarig Olivia Larsson

__

Vid frågor om Elidas egna konfirmationsläsning: konfa@elida.se

Vid frågor om konfirmation med din hemförsamling: bokning@elida.se

Kanske är grejen för dig att ha din läsning på en riktigt häftig segelbåt?! Kanske skulle den till och med seglas i utlandet! Men att segla i Sverige på sommarlovet är inte heller dumt!

Lär känna vänner för livet från olika delar av Sverige, gör en resa både med fartyget men också som människa!
Undervisning, andakter, lekar, utflykter, bad på djupa vatten, segling och äventyr — Elidas besättning blir dina konfirmationsledare tillsammans med en präst från Svenska kyrkan. Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill ha en annorlunda upplevelse i samband med din konfirmation.

2008 drog vi igång Elidas egen konfirmationsläsning, något som omedelbart väckte stort intresse och efterfrågan.

Konfaläsningen med Elida sträcker sig över två terminer, där undervisningen är förlagd till (oftast) tre läger, delvis ombord på Elida. Därutöver besöker konfirmanden på egen hand gudstjänster samt utför vissa uppgifter som skickas ut via e-post.

Konfirmationen är öppen för ungdomar från hela Sverige som går i 8:e klass, alternativt är mellan 14 och 15 år.
För praktisk information tryck här.

Läsåret 2019/20 erbjuder vi tre olika konfirmationsklasser: en med långläger i Spanien , en med långläger på Kanarieöarna och en med långläger på Iberiska halvöns västkust . (klicka på respektive länk för att läsa mer).

Kommande konfirmationsklasser

*** För närvarande har vi inga närliggande konfirmationsklasser. ***

För ytterligare information och frågor, kontakta oss på:

Kontakta oss

Vi är inte tillgängliga just nu, men du kan skicka ett e-postmeddelande så återkommer vi så snart som möjligt.

Skriv din sökfras och tryck på Enter