i Okategoriserad

I onsdags morgon släppte vi förtöjningarna och gav oss av norrut emot Sverige. Båten är bunkrad med mat för en riktigt lång resa, eftersom vi inte kan gå iland någonstans innan vi når Sverige. Likaså har vi två stora cisterner som vi fyllt upp med ungefär 2 kubikmeter extra diesel. Känns bra då vi vårt första ben fått gå mestadels för motor.

Nu går vi längs med Portugals kust och tar oss sakta men säkert norrut.

Det har varit en lugn fin resa såhär långt. Ganska varmt och bara några få regnskurar. Då vi inte seglat så mycket har det inte heller varit mycket lutning men havet har dock bjudit på lite gammalsjö sedan blåsvädren innan. Men inte något särskilt störande ändå.

Djuren har visst inte varit på sitt bästa glänsarhumör men vi har fått skåda ett par sköldpaddor och några delfiner här och där. En vakt hade turen att se dem i mareld.

Ombord har vi en god gemenskap och härliga måltider med mycket skratt och tjöt. Precis som det ska vara!

Även om det inte är så mycket här ute på böljan som vittnar om att påsken kommer nu så har vi börjat ge oss på påskens texter på lunchsamlingarna och det gör susen! Då kommer man riktigt nära kärnan.

Väderprognoserna framåt verkar tro på medvind och god fart. Det låter ju inte så dumt! Därtill hoppas vi ju på att den varma våren ska följa i takt med oss uppemot Skandinavien för vem vill inte ha den liksom?

Allt gott

Kontakta oss

Vi är inte tillgängliga just nu, men du kan skicka ett e-postmeddelande så återkommer vi så snart som möjligt.

Skriv din sökfras och tryck på Enter