Här har du chansen att bli en del av vårt team under en eller flera veckor i sommar.  Vi seglar från hamn till hamn med kristen live-musik och vittnesbörd från Elidas däck och möter människor som befinner sig längs Sveriges kuster. Därtill har vi morgon- och afton-böner tillsammans med bibelundervisning och bön. Självklart är det massor gemenskap med alla som är ombord såväl som segling och äventyr.

Som sailing trainee under sommarveckorna kommer du att vara engagerad under våra bryggmöten genom att finnas på kajen för att dela ut vår broschyr, prata med folk och bjuda med dem ombord – representera Elida, helt enkelt.
Dessutom får du hjälpa till ombord med de dagliga sysslorna, såsom matlagning, disk, städ, fartygsunderhållning mm. Och att segla naturligtvis!

De olika “veckorna” spänner över lite olika många dagar beroende på var vi seglar, så se enskilda veckor för mer exakt information. Är du med under flera veckor har du generellt måndagen ledig – då får du bo på båten men ordnar med mat själv i land.

Ålder: minst 16 år.
Pris: vuxen: 2 500 kr/vecka; student: 1 600 kr/vecka;
Priset gäller full pension.

Anmäl dig nedan eller för frågor kontakta oss på:
• tel: 031-762 80 50
• e-post: info@elida.se

Glöm inte att ange eventuella matallergier/annan kosthållning eller annat som vi behöver känna till.

Kommande seglingar

*** För närvarande har vi inga närliggande seglingar här. Vänligen se övriga menyer för andra seglingar. ***
Kontakta oss

Vi är inte tillgängliga just nu, men du kan skicka ett e-postmeddelande så återkommer vi så snart som möjligt.

Skriv din sökfras och tryck på Enter