Skip to content

Sweden Offshore

Nu är det dags för ännu en härlig försommarsegling runt Sveriges kuster! Vi startar på Västkusten och ger oss av söderut för att runda Skåne och Blekinge och sedan ta oss norrut emellan Öland och Gotland för att tillsist nå vår huvudstad.

Detta är möjligheten för dig som under en kortare period vill prova på sjölivet som besättningsman ombord på Elida. Ta chansen att njuta av det öppna havet blandat med små strandhugg på olika platser längs Sveriges sydliga kuster.
Tillsammans med andra människor i blandade åldrar skapas en unik dynamik och gemenskap ombord. Förhoppningsvis finner du frid i sinnet och frihet från stress och nyheter ute på det öppna havet samtidigt som det blir ett härligt seglaräventyr med många härliga upplevelser.

Samtliga ombord ingår i besättningen och delas in i tre vaktlag, som tjänstgör i fyratimmarsskift följt av åtta timmars ledighet.
Det krävs inga förkunskaper, utan du får efter förmåga hjälpa till med alla de sysslor som förekommer ombord, liksom med eventuell verksamhet, samt efter eget intresse delta i segelföringen.

Välkommen att starta sommaren med en kanonupplevelse!

Påmönstring
• Öckerö hamn
• Söndagen den 11 juni klockan 17:00

Avmönstring
• Stockholm
• Fredagen den 16 juni under eftermiddag/kväll (vill man ingår att sova över till lördagen.)

Ingår
• Logi i 8-bäddshytt
• Helpension
• Lån av flytväst och överlevnadsoverall

Krav
• Minimiålder 15 år vid resa utan målsman

Priser
Standardpris: 3 900 kr
Pensionär: 2 900 kr
Student: 2 900 kr (Gäller även ungdomar 15-18 år som reser själva)
Familjepris 7 900 kr + 500 kr per barn (Gäller två föräldrar + X antal barn under 18 år)

Vid anmälan skickas anmälningsavgift på 1000 kr/person* ut via en faktura som sedan dras av på den totala kostnaden av slutfakturan. (*Gäller inte per anmält barn)

Vid ej fullföljd segling betalas anmälningsavgiften inte tillbaka. Detta för att säkra anmälan och platser ombord.

Vid ytterligare frågor kontakta Karin Nytomt på mail: karin@elida.se