i Okategoriserad

PILGRIM – en segling för vänskap, solidaritet, demokrati och mänskliga rättigheter

Den planerade höstens segling till Israel har, efter noggrant övervägande, flyttats till nästa år, 2021. Med tanke på det speciella världsläge vi nu ser behövs det nog inte någon närmare förklaring av skälet till denna framflyttning.

Vi är nu helt inställda på att kunna avsegla i augusti nästa år, för att göra en insegling i Israel vid månadsskiftet september/oktober. Vi för just nu samtal med bland annat den israeliska ambassaden i Sverige, liksom med flera andra aktörer som på olika sätt är engagerade i vår segling.

Uppstart för denna manifestationsseglingen kommer att bli under Almedalsveckan på Gotland, samma år, där vi kommer att lyfta de viktiga frågor som Pilgrim handlar om. Överlag vill vi lyfta många viktiga frågor som vi tror Gud vill att vi pekar på i samhällsdebatten. 

Därmed planerar vi använda den kommande vintern för att förbereda oss inför nästa år, bland annat genom att sprida kunskap och hålla informationsmöten. Dessutom ges det tid för underhåll av Elida V, sådant som kommer av närapå fem varv runt jorden i seglade sjömil.

För detta kommer vi att behöva stöd i såväl ekonomi som praktiska händer – mer detaljerat upprop om detta kommer under hösten. Men framför allt behövs mycket bön så att vi kan bryta igenom i medielandskapet och därigenom beröra människor och ge en röst åt sanningen.

Vi önskar er en välsignad höst!

/Stefan Abrahamsson, med besättning
Kontakta oss

Vi är inte tillgängliga just nu, men du kan skicka ett e-postmeddelande så återkommer vi så snart som möjligt.

Skriv din sökfras och tryck på Enter